HR EN

O nama

S tradicijom dugom preko 45 godina te kao najveći proizvođač šljunčanih materijala u zagrebačkoj regiji, IGM Šljunčara Trstenik d.o.o. svojim kupcima i poslovnim partnerima osigurava proizvode visoke kvalitete te stručne i pouzdane usluge.

U

z tradiciju dugu preko 45 godina, IGM Šljunčara Trstenik d.o.o. iz Čiste Mlake najveći je proizvođač šljunčanih materijala na području zagrebačke regije. Kvalitetom proizvoda, količinom rezervi i ukupnom dnevnom proizvodnjom IGM se svrstava u lidere u industriji građevnog pijeska i šljunka u Hrvatskoj te je od samog osnutka pouzdan partner gotovo svih većih građevinskih tvrtki i betonara u regiji. Kao šljunčara s najvećim potvrđenim rezervama šljunka u Republici Hrvatskoj, IGM prati globalne trendove u pogledu ulaganja u mehanizaciju. Zahvaljujući modernizaciji proizvodnih pogona 2012. – 2014. godine, tvrtka koristi najsuvremeniju tehnologiju proizvodnje i mehanizaciju za eksploatiranje, oplemenjivanje i preradu šljunka, a proces proizvodnje i sami proizvodi certificirani su prema međunarodnim normama. Uz kontinuirano praćenje vodećih trendova u tehnologiji proizvodnje te prilagodbu potrebama kupaca, snaga IGM Šljunčare Trstenik d.o.o. leži i u našim stručnim zaposlenicima, u čiju daljnju edukaciju i razvoj kompetencija tvrtka kontinuirano ulaže. Svjesni također odgovornosti za lokalnu zajednicu, pri kreiranju strategija poslovanja posebnu pozornost pridajemo brizi za okoliš te planove rasta i razvoja tvrtke kreiramo u skladu s najboljim principima održivog razvoja i društvene odgovornosti.

Uz proizvodnju i prodaju svih vrsta prirodnog i separiranog šljunka kao i agregata za beton, IGM pruža stručne usluge izvođenja svih vrsta zemljanih radova te sanacije zemlje kontrolirane kakvoće

Proizvodni pogoni IGM Šljunčare Trstenik d.o.o. smješteni su u općini Rugvica, na samom ulazu u grad Zagreb, te obuhvaćaju dva eksploatacijska polja s pogonima za oplemenjivanje mineralne sirovine. Šljunak i pijesak eksploatiraju se na ovim prostorima od davnina, budući da taj dio lijeve obale rijeke Save obiluje mineralnom sirovinom, a iz ovog bogatog izvorišta šljunka, uz pomoć suvremene mehanizacije i vrhunskih stručnjaka, stvaramo proizvode najviše kvalitete.

Bogata izvorišta sirovina, preko četiri desetljeća iskustva, kontrolirana kakvoća svih proizvoda te odlična prometna povezanost s metropolom i okolicom jamstvo su poslovne pouzdanosti IGM Šljunčare Trstenik d.o.o.

 

Tvrtka je aktivna članica u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP) te predsjedajuća članica Udruženja industrije nemetala i građevinskih materijala pri HGK.

Partneri

  • HUP - Hrvatska udruga poslodavaca
  • HGK, Udruženje industrije nemetala i građevinskih materijala