HR EN

Proizvodi

Kao tvrtka s tradicijom dugom preko 45 godina te kao najveći proizvođač šljunčanih materijala u zagrebačkoj regiji, IGM Šljunčara Trstenik d.o.o. svojim kupcima i poslovnim partnerima osigurava proizvode visoke kvalitete te stručne i pouzdane usluge.

Modernizacijom proizvodnih pogona, tvrtka danas koristi najsuvremeniju tehnologiju proizvodnje i mehanizaciju za eksploatiranje, oplemenjivanje i preradu šljunka, a proces proizvodnje i proizvodi u ponudi tvrtke certificirani su prema međunarodnim normama.  Iz bogatog izvorišta šljunka, uz pomoć suvremene mehanizacije i vrhunskih stručnjaka, stvaramo proizvode najviše kvalitete za naše partnere.

Nudimo sve vrste prirodnog i separiranog šljunka te agregata za beton, za uporabu u građevinarstvu i cestogradnji. Uz proizvodnju i prodaju, pružamo vam usluge izvođenja svih vrsta zemljanih radova te usluge sanacije zemlje kontrolirane kakvoće.

U raznovrsnom asortimanu šljunčanih materijala IGM Šljunčara Trstenik d.o.o. nudi sljedeće proizvode:

  • AGREGAT ZA NEVEZANE I HIDRAULIČKI VEZANE MATERIJALE ZA UPORABU U GRAĐEVINARSTVU I CESTOGRADNJI (sukladno HRN EN 13242)
  • AGREGAT ZA BETON (sukladno HRN EN 12620)
  • OSTALO